6771 Szeged, Szerb u. 59.   /   +36 62 800 125   /   office kukac flexing pont hu
-

Polírozó Készlet (kézi) - Marpol

Cikkszám-csoport: MAR-PP


Ez a polírozó krém bármilyen típusú alumíniumból, nikkelből, vasból, rézből, cinkből, ezüstből, aranyból készült fém tárgyakhoz használható, amelyek elvesztették a saját fényességüket és oxidálódtak az idő folyamán. Rozsdamentes acél serpenyőhöz, teáskannához, evőeszközhöz, mosogatóhoz, fém rögzítőelemekhez, ajtókilincshez, fürdőszobai kiegészítőkhöz, autók és motorkerékpárok fémrészeihez kiválóan alkallmazható. Emellett hajókon például ez a krém kiváló rozsdaeltávolító és az állandó nedvesség miatt megjelenő oxidált felületek polírozásához alkalmazható.

 

Alkalmazása:
A polírozandó felületről először is el kell távolítani szennyeződéseket (fizikai és kémiai tisztítás együttes alkalmazása adja a legjobb eredményt), majd a felületet megszárítjuk. Majd nyomjunk egy kevés polírozópasztát a pamut vászonra. Ezután a pasztás ronggyal a felületet kell erőteljesen dörgölni 8-10 alkalommal. Ha a kívánt eredményt nem értók el, akkor többször meg kell ismételni ezt a folyamatot. A polírozás befejeztével a felületről el kell távolítani a pasztát egy használatlan, tiszta ronggyal.

 

A doboz tartalma:

  • polírozókrém
  • pamut rongy

 

 

 

Márkabesorolás:

Kérdése van? Ajánlatot kérne?

KÉRJÜK TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS KÜLDJE EL ÜZENETÉT!


Mi az eredmény? * + »
 Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.
Csiszolástechnika - Flexing Csiszolástechnika - Klingspor Csiszolástechnika - 3M Csiszolástechnika - Marpol Csiszolástechnika - Corazzi
EN
Csiszolástechnikai termékek